Lady Gaga riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on saanut hittilistoille tähän mennessä jo neljä ensimmäistä singleään, mutta otsikoissa pysyäkseen superjulkkis on joutunut riisumaan kerta kerralta enemmän vaatteitaan.

Noustakseen otsikoihin kerta toisensa jälkeen Lady Gaga on päätynyt vääjäämättä tilanteeseen, jossa vaatteet ovat loppuneet ja nakukuvat ovat tosiasia. Viime kuussa hänet nähtiin ensimmäisen kerran täysin alastomana OUT-lehden sivuilla ja nyt vuorossa on hieman tunnetumpi V Magazine.

Poppari nähdään nyt poseeraamassa lehden syyskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Kannen tyylikkäässä kuvassa Gaga nähdään värikkäässä andywarholmaisessa kuvassa, mutta sisäsivuilla laulaja on riisunut kaikki vaatteensa ja intiimit paikat on peitetty vain vaaleanpunaisilla hörhelöillä. Katso kuvat tästä. Kuvat on ikuistanut New Yorkissa maineikas valokuvaaja Marc Testino.