Kid Cudi Feat. Lady Gaga : Make Her Say

Singlet · Stara.fi

Amerikkalainen genrerajoja rikkova hiphop-tähti Kid Cudi julkaisee nyt mielenkiintoisen singlen, jossa on välitöntä hittipotentiaalia. Tämä ei ole kuitenkaan miehen itsensä, vaan poptähti Lady Gagan, ansiota.

Kappaleen kantavana teemana on nimittäin tuttu jättihitti Poker Face, ja teeman mukaisesti taustavokaaleista vastaa kyseisen megahitin esittävä Lady Gaga. Lopputuloksessa Gagalle on kuitenkin annettu hieman liiankin suuri osuus siihen nähden, että kyseessä on jonkun toisen artistin kappale.

Kokonaisuus kuulostaa nimittäin Lady Gagan singleltä, jossa Kid Cudi ja Kanye West esittävät vain statistin roolia. Oli kappale kenen nimissä tahansa, on se hauska ja hittipotkua edellä mainitusta syystä omaava raita. Tanssilattiatoimivuus lienee taattu, eikä massiivinen radiosoittokaan olisi ihme. Hittikamaa siis, mutta ei silti mikään mestariteos.

Pisteet 3/5