Lady Gaga: ”Minä ja dildoni olemme hyvin onnellisia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Lady Gaga on käynyt lähes loppuun paljastelujen tien päästäkseen kerta toisensa jälkeen otsikoihin. Paljastamatta on enää yksi intiimi ruumiinosa, joten nyt otsikoihin pitää päästä muilla keinoilla.

Tällä herkellä keino näyttäisi olevan erityisen räväkät kommentit. Muutama päivä sitten Lady Gaga kommentoi ensimmäistä kertaa itse taannoista sukupuolikohua kertomalla, että hänen vaginansa suuttui peniskohusta. Nyt vastaavat lausunnot saavat jatkoa.

Poptähti, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, erosi taannoin poikaystävästään Speedystä. Sittemmin hän on ilmeisesti pysytellyt sinkkuna. The Sun -lehden haastattelussa hän myönsikin, ettei hänellä ole nykyisin aikaa suhteille.

– Olen sinkku, työnarkomaani ja erittäin yksinäinen. Voin kuitenkin hyvin. Minä ja dildoni olemme hyvin onnellisia.

Tulevana syksynä Lady Gaga lähtee yhteiskiertueelle Kanye Westin kanssa. Joidenkin huhujen mukaan hänet olisi kiinnitetty Akonin kiertueen lämmittelijäksi, mutta nämä huhut eivät pidä paikkaansa.