Lady Gagan kohupaljastus: ”Käytin pusseittain kokaiinia!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on ollut viime päivinä otsikoissa lähinnä sukupuoleensa liittyvien epäselvyyksien takia. Nyt vuorossa ovat kuitenkin muut asiat, kun supertähti on paljastanut käyttäneensä suuria määriä kovia huumeita.

Huumeista isänsä ansiosta jo aiemmin eroon päässyt laulajatähti, oikealta nimeltään Stefani Germanotta, kertoi haastattelussa vajonneensa kerran niin pohjalle, että olisi voinut tappaa itsensä. Hän paljasti käyttäneensä pusseittain kokaiinia esimerkiksi kuunnellessaan The Cure -yhtyeen musiikkia.

Lady Gaga ei kuitenkaan käyttänyt kokaiinia julkkisjuhlissa tai baareissa, vaan kotonaan.

– Minun kokaiinimusiikkiani oli The Cure. Rakastan heidän musiikkiaan, mutta kuuntelin yhtä heidän kappaleistaan uudelleen ja uudelleen samalla kun käytin pusseittain kokaiinia. Mitä tahansa teinkään, se ei ollut tarpeeksi. Se ei ollut hauskaa. Silloin en ajatellut, että minussa olisi ollut jotain vialla, kunnes ystäväni tuli luokseni, Lady Gaga muisteli.