Lady Gaga rinnat paljaana hurjissa sidontakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on viime aikoina nähty pariinkin otteeseen alastonkuvissa lehtien kansikuvissa ja sivuilla. Rolling Stone ja V Magazine -lehtien kuvat saavat nyt jatkoa aikaisempaa rajummasta materiaalista.

Kerta kerran jälkeen rohkeammissa kuvissa poseerannut Lady Gaga on tällä kertaa riisunut yläosansa ja suostunut lisäksi myös sidottavaksi Vogue-lehden Japanin version kuvauksissa. Kuva ovat Nobuyoshi Arakin käsialaa. Katso kuvat tästä.

Tällä vauhdilla ei taida kulua enää pitkään ennen kuin Lady Gaga esittelee lehtien sivulla myös jalkovälinsä ja kohutut sukuelimensä. Tähän mennessä laulajan sukupuolta on jouduttu vain arvailemaan, ja esimerkiksi tällä viikolla asiasta kysynyt toimittaja heitettiin pois poptähden lehdistötilaisuudesta.