Heather Grahamin pikkumustassa antava etumus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin tekevä näyttelijäkaunotar Heather Graham nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Kauhea kankkunen -komediassa.

Eroottista tanssijaa tuoreimmassa elokuvassa näyttelevä Heather Graham on nyt poseerannut näyttävässä pikkumustassa BrandAid-tapahtumassa. Asuvalinta oli omiaan nostamaan hänet jälleen otsikoihin viihdelehdissä, sillä asun etumus oli hänelle ominaiseen tapaan varsin antava. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja Kauhea kankkunen.