Lady Gagan ja Kanye Westin kiertue peruttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovasti etukäteen kohuttu Lady Gagan ja Kanye Westin massiivinen yhteiskiertue on peruttu jo ennen sen alkamista. Yhteisturneen oli määrä alkaa ensi kuussa, mutta nyt se on pyyhitty kokonaan pois kalentereista.

Kiertueen keikat ehdittiin julkistaa vain muutama päivä ennen eilen ilmoitettua peruuntumista. Konserttijärjestäjä Live Nation ilmoitti lyhyesti, että Fame Nation -kiertuetta ei tulla tekemään ja että lippuja ostaneet saavat rahansa takaisin. Kiertuetta ehdittiin myös jo markkinoida kovasti kohua aiheuttaneella videolla.

Peruuntumisen myötä Kanye Westin tilanne heikkenee entisestään, sillä hän on ollut viime aikoina useita kertoja kohuotsikoissa toilailujensa takia. Uuden korkean profiilin kiertueen odotettiin parantavan miehen julkista kuvaa, mutta nyt Westin on ilmeisesti keksittävä muita keinoja.