Lady Gaga vastaa kritiikkiin hirviöpopilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on ollut tiiviisti otsikoissa viimeisen puolentoista vuoden ajan, vaikka häneltä ei ole julkaistu aikoihin uutta musiikkia. Kärjekkäimpien arvioiden mukaan hän onkin yrittänyt nakuiluillaan peitellä uusien hittien puutetta.

Nyt moiset puheet saavat kuitenkin pisteen, sillä Lady Gaga on ilmoittanut julkaisevansa aimo annoksen uutta musiikkia. Hänen hyvin menestynyt esikoislevynsä The Fame julkaistaan lähiaikoina uudelleen uudella nimellä The Fame Monster, ja tuttujen kappaleiden lisäksi mukana on myös peräti kahdeksan uutta kappaletta. Kappaleiden syntyhistoria on mielenkiintoinen.

– Olen matkustanut kaksi vuotta ympäri maailmaa ja kohdannut monia hirviöitä. Jokainen uusista kappaleista edustaa yhtä niistä. Olen viettänyt paljon aikaa Itä-Euroopassa, ja tämä albumi on kokeellinen poplevy industrial- ja goottivaikuttein, 90-luvun dancemelodioin ja 80-luvun lyriikoin. Se on melankolista poppia, Lady Gaga kuvaili The Sun -lehden mukaan.

Samaan aikaan ahkera poptähti on työstänyt myös aivan uutta albumia.

– Olen koostanut Speechless-nimisen balladilevyn, joka sisältää isälleni omistettuja kappaleita. Kirjoitin jokaisen kappaleen kiertueellani. Ne eivät kerro rahasta tai kuuluisuudesta. Kirjoitin sen myös faneilleni.