BB-julkkis teki Petri Nygårdin videosta rikosilmoituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa ohjelmassa edellisellä tuotantokaudella mukana ollut BB-Henna, eli Henna Kalinainen, on suivaantunut monien muiden julkkistähtien tapaan kohuräppäri Petri Nygårdin räväkästä musiikkivideosta. Nyt Henna on tehnyt tapauksesta myös rikosilmoituksen poliisille.

Sanon suoraan -kappaleen videossa sivalletaan lukuisia suomalaisia artisteja ja muita julkisuuden henkilöitä. Myös BB-Henna on päässyt biisin kohteeksi, mutta se ei ollut hänen mieleensä, koska videossa räppäri ja Henna näyttävät harrastavan seksiä keskenään. MTV3 kertoi tänään, että Henna on nyt tehnyt asiasta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

– Olin yllättynyt siitä, että poliisi otti asian niin nopeasti tutkintaan. Aluksi meille sanottiin, että tutkinnan aloittamisessa voi mennä kahdesta kuukaudesta jopa kahteen vuoteen. Rikospoliisi soittikin minulle jo heti tänään takaisin, BB-Henna kertoi MTV3:lle.