Lady Gagan musiikkivideoiden tähti löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nähtiin taannoin muiden muassa Poker Face -jättihittinsä musiikkivideolla keikistelemässä kahden suurikokoisen koiran kanssa. Nyt toinen näistä videossa nähdyistä luontokappaleista on yllättäen löydetty kuolleena.

Kyseessä oli viisivuotias mustavalkoinen tanskandoggi nimeltään Rumpus, joka on nähty useammissakin Lady Gagan videoissa, kuten Love Game ja Paparazzi. Julkkiskoiran kuolinsyy on täysin mysteeri, ja siksi asiasta on nyt käynnistetty tutkinta.

Koiran omistaja Suzzanne Kelleher-Duckett kertoi TMZ-julkaisulle, ettei näyttelyissä hyvin menestynyt koira osoittanut mitään saurauden merkkejä ennen yllättävää kuolemaansa. Julkaisun mukaan koiralle tehtiin muutama päivä sitten ruumiinavaus, jonka tuloksia odotetaan lähiaikoina. Koiran oli määrä esiintyä myös poptähden uuden Bad Romance -kappaleen videolla, mutta mukaan on tulossa vain Rumpusin äiti Lava.