Lady Gagan Poker Face taippui smurffihitiksi – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gagan Poker Face lukeutuu vuoden suosituimpiin tanssihitteihin, joten on luonnollista että siitä työstetään maailmalla monenlaisia vaihtoehtoisia versioita. Yksi näistä on nyt suomenkielinen versio, jonka esittäjiksi on valjastettu siniset pikkuotukset.

Kyseessä ovat nimittäin Smurffit, joiden nimissä on julkaistu kokoelmalevyjä jo 90-luvulta saakka. Yhteensä Smurffien laulamia levyjä on myyty Suomessa jo yli 800.000 kappaletta ja nyt tulossa on jo 17. kokoelmalevy. Tällä kertaa versioituna kuullaan smurffattuja kappaleita muiden muassa Cheekiltä, Anna Puulta, Katy Perryltä ja Lady Gagalta.

Gagan Poker Face kantaa nyt suomeksi nimeä Paketti. Biisin voi kuunnella esimerkiksi tästä linkistä. Cheekiltä versioituna on puolestaan kappale Jos mä oisin sä ja Anna Puulta C’est La Vie.