Menikö Lady Gaga jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga julkaisi taannoin pitkän tauon jälkeen uutta materiaalia, kun hänen Bad Romance -singlensä päästettiin julkisuuteen. Sitä ennen kohupoppari joutui pitämään itsensä otsikoissa pääasiassa erikoisten asujensa ja intiimialueidensa paljastelujen merkeissä.

Taannoin Lady Gaga joutui paljastamaan itseään lehtien palstoille kerta kerralta enemmän pysyäkseen viihdelehtien sivuilla. Nyt hän on pukenut jälleen vaatteet ylleen, mutta lopputulos on varsinainen muotialan katastrofi.

ACE Awards -tapahtumassa New Yorkissa eilen poseeranneen tähden asun shokkivaikutus on selvä, kun Stefani Germanottana aiemmin tunnettu neitokainen pukeutui Addams Family -tyyliseen kokonaisuuteen kasvoverkkoineen, paidan päällä olevine rintaliiveineen ja hiuslaitteineen. Tällä kertaa kyse ei kuitenkaan ollut kauhuelokuvan kuvauksista. Katso kuvat tästä.