Viihdelehti Starassa jo 16.000 viihdeartikkelia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara on tällä artikkelilla ylittänyt 16.000 artikkelin rajapyykin. Syyskuussa 2003 toimintansa aloittanut monimedia on samalla maan suurin ilmainen viihdealan arkisto, kun kaikki artikkelit ovat lukijoiden vapaasti selattavissa.

Vuosien saatossa Stara on laajentunut pelkästä verkkomediasta myös esimerkiksi suosituksi aikakauslehdeksi, joka levikki on kasvanut erittäin nopeasti peräti 35.000 kappaleeseen. Suoraan tilaajille aikakauslehteä postitetaan noin 30.000 kappaletta. Näiden lisäksi Stara on myös televisio-ohjelma, mobiilipalvelu ja tietenkin NettiTV.

Suomen viihdealan verkkomedioista Stara on markkinajohtaja. Esimerkiksi viime viikolla Stara tavoitti 140.151* eri lukijaa, kun toiseksi suosituimmalla Seiskalla oli verkkosivuillaan 138.731* eri lukijaa. Kuukaudessa Stara tavoittaa kaikissa muodoissaan yhteensä noin puoli miljoonaa eri lukijaa ja katsojaa kuukaudessa.

*) TNS Metrix 44/2009