BB-Henna ja BB-Antti naimisiin BB-talossa!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään huomenna kahdet häät. Ensimmäinen pariskunta esiteltiin televisiokatsojille jo aiemmin tällä viikolla. Hetki sitten Big Brother Extra -ohjelmassa paljastettiin toinenkin pari, joka on BB-Henna Kalinainen ja BB-Antti Kurhinen.

Ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut pariskunta alkoi seurustella ohjelman päättymisen jälkeen ja on sittemmin pitänyt tiiviisti yhtä. Kihlauksestaan pariskunta ilmoitti vasta aivan äskettäin 5. marraskuuta, joten matka kihlajaisista häihin on harvinaisen lyhyt.

– Olemme menneet kultani Antin kanssa kihloihin ja asiat eivät voisi olla paremmin. Minulla on vierelläni maailman rakkain ihminen jolta saan täyden tuen ja rakkauden ja annan hänelle kaikkeni, Henna hehkutti rakkauttaan tuolloin blogissaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat