Lady Gaga: ”Pelkään alkoholia ja seksiä!”

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Lady Gaga on tehnyt erikoisen paljastuksen. Seksikkäistä ja erikoisista asuistaan tunnettu artisti paljasti maanantaina uuden Fame Monster -levynsä julkistamistilaisuudessa pelkäävänsä muun muassa alkoholia ja seksiä.

– Levyni laulut kertovat peloistani. Alkoholinpelosta, seksinpelosta, rakkaudenpelosta sekä pelosta itseäni kohtaan, tähti kertoi E! News -julkaisulle.

Lady Gagan levynjulkistamistilaisuus pidettiin Los Angelesin Best Buy -levyliikkeessä. Paikalle saapuneet fanit saivat kokea yllätyksen, sillä nimikirjoitusten lisäksi tähti jakeli myös pitsaa nälkäisille ihailijoilleen. Poppari oli tilannut noin 700 eurolla pitsaa levykaupan ulkona jonottavien faniensa iloksi.

Lady Gagan Fame Monster -levy on uusintapainos tähden The Fame -albumista. Kahden levyn pakettina julkaistava albumi sisältää kahdeksan uutta kappaletta. Albumi julkaistaan Suomessa tänään 25. marraskuuta.