Pitihän se arvata – Lady Gaga haluaa elokuvatähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä viimeisten parin vuoden aikana valtaisaa menestystä saanut newyorkilainen Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, on saavuttanut musiikin saralla paljon, vaikka neitokainen ei olekaan vielä julkaissut kuin yhden levyn ja saman levyn extra-version. Silti uran laajentaminen on jo mielessä.

Lady Gagan lähipiiri on paljastanut tähden aikovan laajentaa toimenkuvaansa lähiaikoina näyttelemisen pariin, ja hänen tähtäimessään on jo elokuvarooli. Pari viikkoa sitten poppari nähtiin esittämässä itseään pienessä sivuroolissa Gossip Girl -televisiosarjassa. Kokemus oli niin mieluinen, että laulaja haluaa kokeilla siipiään näyttelijänä musiikkiaiheisessa elokuvassa.

– Hän näkee näyttelemisen luonnollisena jatkumona uralleen. Yksi hänen ideoistaan on rock-ooppera, josta tulisi jättimenestys. Se olisi suuren budjetin elokuva, joka perustuisi hänen omiin uniikkeihin ideoihinsa, lähipiiri paljasti Popcrunch-julkaisun mukaan.

– Hän on kiinnostunut myös draamarooleista. Hän on varma, että tulee menestymään näyttelijänä. Nyt kyse on vain siitä koska hän ehtii raivata sille aikaa todelliselta rakkaudeltaan, musiikilta.