BB-Henna pahoinpideltiin rajusti – sai tuopista päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden Big Brother -tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Henna, eli nykyinen Henna Kurhinen, on joutunut pahoinpitelyn uhriksi. Seiska-lehden mukaan Henna joutui käymään paikkaamassa saamiaan vammoja terveyskeskuksessa maanantaina.

Verta vuotavana vantaalaisella terveysasemalla lehden mukaan nähty kotimainen realityjulkkis oli lähtenyt ystävänsä kanssa nauttimaan alkoholia, mutta lopulta oma kaveri suivaantui ja löi Hennaa ilmeisesti tuopilla päähän sillä seurauksella, että verta vuotava haava jouduttiin paikkaamaan.

Hymy-lehdelle Henna kommentoi tapausta ja totesi, ettei hän aio tehdä pahoinpitelystä rikosilmoitusta. Henna ei ole kommentoinut tapausta omassa blogissaan. Taannoin Henna Kalinainen muuttui Kurhiseksi, kun hän ja BB-Antti Kurhinen avioituivat tuoreimman tuotantokauden Big Brother -talossa.