Nakuileva Lady Gaga: ”Nuoret eivät tarvitse seksikkäitä kuvia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana kaikista maailman suosikkiartisteista todennäköisesti useimmin paljastustensa merkeissä otsikoissa ollut Lady Gaga on antanut perin erikoisen lausunnon seksikkyydestä.

Lukemattomia kertoja vaatteensa riisunut laulaja on nimittäin totesi, ettei nuorille naisille tarvitse näyttää kuvia seksikkäistä poptähdistä.

– Levyjeni kannet eivät ole lainkaan seksikkäitä, mikä oli ongelma levy-yhtiölleni. Taistelin siitä kuukausia ja itkin tapaamisissa. Heidän mielestään kuvani eivät olleet tarpeeksi kaupallisia. Viimeinen asia jota nuori nainen tarvitsee on lisää kuvia seksikkäistä poptähdistä vääntelehtimässä hiekalla ja koskettelemassa itseään, Lady Gaga kertoi Elle-lehden haastattelussa.

Kuin sanojensa takeeksi Lady Gaga nähdään samaisen lehden kuvissa harvinaisen normaalina, joskin alusvaatteisillaan, mutta muissa lehdissä hän on viime aikoina tarjonnut nuorille tytöille enemmän seksikkäitä kuvia kuin kukaan muu poptähti.