Lady Gaga pukeutui sarviin ja läpinäkyvään muoviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka brittipoppari Mika kommentoi ystäväänsä Lady Gagaa ja totesi, että tämä joutuu kohahduttamaan kerta toisensa jälkeen pysyäkseen viihdelehtien otsikoissa. Tästä saatiin käytännön esimerkki jälleen eilen.

Lady Gaga on nimittäin parhaillaan Lontoossa, jossa hän osallistui Capital FM Jingle Bell -konserttiin monien muiden supertähtien tapaan. Eilen poptähti näyttäytyi Mayfair-hotellissa, jonka baarissa hän käväisi drinkillä. Gaga onnistui jälleen aiheuttamaan hämmennystä asullaan, sillä hän oli pukeutunut läpinäkyvään muoviseen asuun. Päässään hänellä oli lisäksi valkoiset sarvet. Katso kuva tästä.

Amerikkalaispopparin lisäksi Capital FM Jingle Bell -konsertissa esiintyivät muiden muassa Sugababes, Westlife, Pixie Lott, Shakira, Janet Jackson ja Miley Cyrus.