Lady Gagalta uskomaton vaatimuslista tv-esiintymiseensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Lady Gaga on yksi tämän hetken kuumimmista julkkisnimistä, ja neitokainen on siitä itsekin hyvin tietoinen. Tämä käy selville muiden muassa hänen raidereistaan, eli vaatimuslistoistaan. Yksi malliesimerkki on tämänpäiväistä esiintymistä varten X-Factor -ohjelmalle esitetty lista.

Kykyjenetsintäohjelmassa esiintyvä poptähti vaati nimittäin saada esiintymisensä aikana lavalle lampaita ja tuhansia perhosia, ABC News uutisoi.

Ohjelman isäntä ja tuomari Simon Cowell oli tyrmistynyt moisista vaatimuksista. Lopulta hänen ja tuotantoyhtiön helpotukseksi terveysviranomaiset eivät kuitenkaan antaneet lupaa moiseen, joten Gaga jäi ilman elävää rekvisiittaansa. Lady Gaga tulee esiintymään tämänpäiväisessä jaksossa komeiden miestanssijoiden kanssa.