Housuton Lady Gaga yllätti brittipubin asiakkaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on parhaillaan vierailemassa Lontoossa, jossa hän esiintyi viikonloppuna muiden muassa massiivisessa hyväntekeväisyyskonsertissa sekä suositussa X-Factor -ohjelmassa.

Räväkkä poppari halusi reissullaan tutustua myös maineikkaisiin brittipubeihin. Laulajatähti ohjasti nimittäin seurueensa kohti paikallista The Castle Pubia. Siellä hän tilasi perinteiseen brittityyliseen tapaan tuopillisen olutta sekä fish & chips -annoksen. Oluen jälkeen hänelle maistui tosin myös drinkki. Katso kuvat tästä.

Pubin asiakkaat eivät olleet uskoa silmiään, kun sisään asteli yllättäen pieneen valkoiseen takkiin ja aurinkolaseihin sonnustautunut vaaleaverikkö, jolla ei ollut lainkaan varsinaisia housuja jalassaan. Tarina ei kerro kuinka nopeasti asiakkaat saivat selville kuka pubin erikoinen vieras olikaan.