Koulukiusattu Lady Gaga paljasti syyn erikoisiin asuihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Lady Gaga tunnetaan musiikkiaan paremmin kohuotsikoista ja kuvista, joissa hän poseeraa toinen toistaan erikoisemmissa asuissa. Viime viikolla hänen ystävänsä, poptähti Mika, kertoi asujen johtuvan siitä, että neitokainen tarvitsee kaiken mahdollisen julkisuuden.

Lady Gaga on itse kuitenkin eri mieltä ihmeellisistä asuistaan. Hänen mukaansa tarve niiden käyttöön ei ole kohuotsikoiden hankkiminen, vaan koulukiusaaminen. Poppari kertoi haastattelussa joutuneensa teini-ikäisenä koulukiusaamisen uhriksi erikoisen ulkonäkönsä takia ja pitävänsä nykyisin erikoisia vaatteita, jotta muutkin uskaltaisivat poiketa massasta.

– Minulla meni todella kauan, että selvisin siitä ja tulin taas toimeen itseni kanssa. Haluan fanieni tietävän, että on ok olla erilainen. Aina ei tarvitse tuntua voittajalta, mutta se ei tarkoita sitä etteikö sitä olisi voittaja, Lady Gaga kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa.

– Haluan luoda faneilleni tilan, jossa he voivat kaikki olla vapaita ja jossa he voivat juhlia. En sopeutunut koulussa, koska halusin olla kuin Boy George ja tunsin itseni friikiksi. Pidän tällaisen ilmapiirin luomisesta faneilleni. He voivat nähdä oman friikkinsä minussa, jotta he eivät tuntisi itseään yksinäiseksi.