Lady Gagan uran noloin asu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Otsikoissa pysyäkseen Lady Gaga joutuu säväyttämään ulkomusiikillisilla seikoilla lähes päivittäin, mutta joskus homma menee liian pitkälle. Nyt suosittu poptähti on päässyt tapaamaan Englannin kuningatar Elizabethin esiintyessään Blackpoolin Royal Varietyssä.

Yleensä kuningattaren tapaaminen on kenelle tahansa niin merkittävä asia, että sitä varten ihmiset pukeutuvat parhaimpiinsa. Amerikkalainen poptähti tapasi kuningattaren kuitenkin räväkässä punaisessa lateksiasussa. Katso kuva tästä. Hyvää asussa oli kuitenkin se, että Lady Gaga ei tavannut kuningatarta esimerkiksi puolialastomana.

Eilen kerroimme kuinka Lady Gaga paljasti syyn erikoisiin asuihinsa. Hänen mukaansa tarve niiden käyttöön ei ole kohuotsikoiden hankkiminen, vaan koulukiusaaminen. Poppari kertoi haastattelussa joutuneensa teini-ikäisenä koulukiusaamisen uhriksi erikoisen ulkonäkönsä takia ja pitävänsä nykyisin erikoisia vaatteita, jotta muutkin uskaltaisivat poiketa massasta.

{democracy:106}