Heather Graham säkenöi ”kauheassa kankkusessa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutta nousua parhaillaan Hollywoodin kuumimpaan kärkikaartiin tekevä näyttelijäkaunotar Heather Graham nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla Kauhea kankkunen -komediassa. Elokuvan ensi-iltajuhlissa neitokainen säväytti kerta toisensa jälkeen upeilla asuillaan.

Nyt samaista elokuvaa on juhlittu jälleen, kun sen merkeissä järjestettiin näyttävä tilaisuus Las Vegasin Caesars Palacessa. Julkkisjuhlien punaisella matolla Hather Graham näyttäytyi upeaan tummanviolettiin pikkumekkoon sonnustautuneena. Kuvien perusteella ei ole ihme, että neitokaisella riittää taas vientiä. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Heather Graham on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muiden muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat. Hänen ensimmäinen oikea elokuvaroolinsa nähtiin vuonna 1984 ensi-iltansa saaneessa Student Exchange -leffassa. Varsinaisia menestysrooleja hänen kohdalleen ei ole vielä sattunut, mutta Graham on tehnyt vahvaa uraa sivuosien tähtenä. Tänä vuonna hän tähditti kolmea elokuvaa; Boogie Woogie, ExTerminators ja Kauhea kankkunen.