Lady Gagan alastomuudesta tehtiin taidetta

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Lady Gaga on kuvattu jälleen kerran vähäpukeisena. Tällä kertaa omaperäinen tähti riisui vaatteensa taiteen nimissä, sillä poppari poseeraa alastomana valokuvaaja David LaChapellen ottamissa futuristisissa taidekuvissa.

Näyttävissä taidekuvissa Lady Gaga nähdään juuri ja juuri intiimit paikat peitettyinä. Yhdessä kuvassa täysin alaston Lady Gaga makaa poppari Kanye Westin käsivarsilla. Katso kuvat tästä.

Omalaatuisista asuistaan tunnettu Lady Gaga on tunnustanut erikoisen pukeutumisensa johtuvan koulukiusaamisesta. Tähti on paljastanut joutuneensa teini-ikäisenä koulukiusaamisen uhriksi erilaisen ulkonäkönsä vuoksi. Nykyisin tähti pukeutuu omituisiin asuihin siksi, että hänen esimerkkinsä innoittaisi muitakin olemaan rohkeasti erilaisia.