Lady Gaga esiintyi Nokia-teatterissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden naiseksi aiemmin tällä viikolla viihdekanava MTV:n toimesta nimitetty poptähti Lady Gaga on viettänyt joulunajan aktiivisesti keikkaillen. Newyorkilainen laulaja on heittänyt keikkoja erityisesti kotikaupungissaan, mutta aatonaattona hän nousi lavalle Nokia-teatterissa Los Angelesissa.

Suomessakin viime kesänä loppuunmyydyssä Helsingin Kulttuuritalossa konsertoinut neitokainen sai kunnian esiintyä Nokia-teatterissa kolmena iltana peräkkäin, ja jokainen konsertti oli loppuunmyyty. Hänen Monster Ball -kiertueensa esiintymisasut olivat tuttuun tapaan varsin räväköitä, sillä poptähti muistutti välillä jopa peilipalloa. Katso kuvat tästä.

Keikkansa aikana Lady Gaga muisteli vuotta aiemmin samalla konserttilavalla heittämäänsä keikkaa. Silloin hän oli nimittäin lämmittelyesiintyjänä New Kids On The Blockille ja Natasha Bedingfieldille. Vuoden aikana on siis tapahtunut paljon, vaikka poptähti ei ole julkaissut edes kokonaista uutta studiolevyä.