Lady Gaga masturboi esiintymislavalla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden naiseksi joulun alla MTV-viihdekanavan toimesta nimitetty poptähti Lady Gaga on ollut vauhdissa esiintyessään Nokia-teatterissa Los Angelesissa. Hänen Monster Ball Tour -kiertueen esiintymisensä myi konserttiareenan täyteen jokaisena kolmena iltana.

Konserttiyleisö sai nähdä keikkalavalla aikamoisen show’n, jonka aikana Lady Gaga vaihtoi esiintymisasuaan useita kertoja. Välillä meno lavalla oli ehkä jo turhankin räväkkää ainakin nuorempia faneja ajatellen. Lady Gaga nähtiin nimittäin lavalla myös touhuissa, joka voidaan käsittää itsetyydytykseksi. Katso kuvat tästä.

Punaisiin nahkabikineihin ja -hattuun sonnustautunut supertähti meni makuulle valkoiseen ”hammaslääkärin” nahkatuoliin, levitti jalkansa ja työnsi kätensä jalkoväliinsä. Kuvien perusteella ei liene epäselvää mitä touhuja neitokainen pyrki jäljittelemään. Käynnissä oleva Monster Ball -kiertue jatkuu vielä ensi vuoden maaliskuuhun saakka.