Lady Gagan vuoden hurjimmat ylilyönnit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla vuoden naiseksi nimitetty poptähti Lady Gaga on pitänyt itsensä otsikoissa lähes keskeytyksettä, vaikka musiikkirintamalla ei olekaan juuri kuluneen vuoden aikana tapahtunut. Supertähti onkin tehtaillut otsikoita musiikkinsa sijaan pääasiassa paljasteluillaan ja erikoisilla asuillaan.

Nyt amerikkalaisen Popsugar-viihdesivuston raati on listannut Lady Gagan kuluneen vuoden sekavimmat ja rajuimmat asut ja tietenkin myös julkistanut listan kuvien kera. Katso kuvat tästä.

Kuvagalleriassa ovat luonnollisesti mukana vielä tuoreessa muistissa olevat asut, joissa laulajatähti nähtiin muiden muassa alastomana, vain läpinäkyvät muovipallot ympärillään, sekä tamburiinit päässään ja Ellen DeGeneresin vieraana jonkinlainen avaruustriangeli päässään.