Wrestling-kaunotar Stacy Keibler tyrmäävänä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin maailmassa tunnetuimmat tähdet ovat miehiä, mutta mukana on toki myös naisia. Yksi maailman kauneimmista wrestling-tähdistä on amerikkalainen Stacy Keibler, joka on tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä.

Upea Stacy on nyt ikuistettu viettämässä joululomaa Karibian maisemissa. Upeavartaloinen urheilijatähti ei häiriintynyt lainkaan paparazzien tähtäilystä, vaan vilautti kameroille myös helmenvalkoista hammasrivistöäään. Hän oli pukeutunut rannalla lekottelua varten vaaleanpunaisiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelman amerikkalaista versiota ja useita muita televisiosarjoja. Kaunis ulkomuoto on saanut hänet myös malliuralle, ja Stacy Keibler onkin poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.