Big Brother -pariskunta putkaan huumerikoksesta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brother -julkkiksina tunnetuksi tulleen BB-Antti Kurhisen ja julkkistähti Tony Halmeen yhteiset syntymäpävät menivät lauantaina mönkään, kun kumpikaan ei ilmaantunut juhlapaikalle Helsingin keskustassa sijaitsevaan Amarilloon. Halme löydettiin myöhemmin samana yönä menehtyneenä kotoaan ja Kurhinen istui samaan aikaan putkassa.

Antti Kurhinen syytti eilen poliisia juhliensa pilaamisesta, mutta ei kertonut asiasta enempää. Tänään Iltalehti kertoi kuitenkin lisätietoja tapauksesta. Lehden mukaan sekä Antti että hänen vaimonsa BB-Henna oli juhlailtana viety poliisikuulusteluihin huumerikosepäilyjen vuoksi.

Pari on tunnustanut käyttäneensä ekstaasi-huumetta eräissä juhlissa ja tapaus etenee lehden mukaan seuraavaksi syyteharkintaan. Heitä epäillään huumausaineiden käyttörikoksesta. Henna pääsi poliisiasemalta vielä samana päivänä, mutta Kurhinen joutui viettämään yönsä putkassa. BB-julkkisten tapaus ei liity Halmeen kuolemaan.