Ambulanssimiehistö ei päästänyt Lady Gagaa lavalle: ”Olen pettänyt fanini”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskomattomalla vauhdilla lähes koko viime vuoden keikkaillut poptähti Lady Gaga on viimein joutunut ottamaan aikalisän kiireisestä keikkakalenteristaan. Suomessakin taannoin konsertoinut (katso kuvat tästä) laulajatähti on nimittäin sairastunut ja perunut siksi keikkojaan.

Lady Gagan oli määrä nousta torstaina esiintymislavalle Purduen yliopistolla Indianassa. Laulaja huomasi hieman ennen keikkaansa, että hänen oli vaikea hengittää, joten konsertti jouduttiin perumaan vain hetkeä ennen sen ilmoitettua alkamista. Paikalle saapunut yleisö oli luonnollisesti pettynyt konsertin peruunnuttua viime hetkellä.

Paikalle hälytetyt ensihoitajat huomasivat tarkemmissa tutkimuksissa poptähden sydämen lyövän epätasaisesti. 23-vuotias Lady Gaga pahoitteli konserttinsa peruuntumista myöhemmin Twitter-blogissaan. Yleisön lisäksi myös artisti itse kertoi olevansa pettynyt ja pahoillaan tilanteesta.

– Olen itkenyt tuntikausia. Tunnen että olen tänään pettänyt fanini. Noin tuntia ennen esiintymistä minua huimasi ja minulla oli vaikea hengittää. Ensihoitajat saapuivat pitämään minusta huolta ja he huomasivat sydämeni sykkeen olevan epätasainen uupumuksen ja nestehukan takia. En voi sanoin kuvailla kuinka pahoillani olen. Kuulin fanieni kannustushuudot pukuhuoneeseeni saakka, ja rukoilin kaikkia päästämän minut lavalle, Lady Gaga kirjoitti blogiinsa.