Lady Gagan 320 000 dollarin keikkaliksat huijarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on parhaillaan vireillä sotkuinen kansainvälinen oikeusjuttu, jossa irlantilainen yhtiö väittää menettäneensä satojatuhansia dollareita Lady Gagalle tarkoitettuja keikkaliksoja. Yhtiön mukaan rahat huijattiin siltä valehtelemalla.

Viihdealalla toimiva Grooveyard-niminen yhtiö oli maksanut 320.000 dollaria ennakkomaksua Lady Gagan kahdesta esiintymisestä New Yorkissa majaansa pitävälle yhtiölle, joka väitti edustavansa suosikkipopparia ja myyvänsä hänen keikkojaan. Näin ei kuitenkaan ollut ja irlantilaisyhtiöltä huijattiin jättisumma.

Rahat maksettiin etukäteen ja konsertit piti järjestää viime lokakuussa Belfastissa ja Dublinissa. Ennen keikkaa kuitenkin selvisi, että Lady Gaga ei todellisuudessa ollutkaan tulossa esiintymään. Tuolloin Gagaa todellisuudessa edustava AEG Live haki oikeudelta määräyksen keskeyttää tapahtuman järjestäminen, koska sillä on yksinoikeus laulajan keikkojen myymiseen. Konsertti jouduttiin perumaan ja ennakkoon maksetut keikkaliksat ovat nyt amerikkalaisyhtiöllä.