Lady Gaga vilautti rintaansa miljoonille suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvallat lienee kaksinaismoralismin osalta maailman johtava maa, mistä saatiin näyttöä taannoin kun Janet Jackson vilautti vahingossa rintaansa suorassa televisiolähetyksessä Super Bowl -ottelun väliajalla. Tapauksesta nousi valtava kohu, ja televisiokanava joutui maksamaan valtavat vahingonkorvaukset.

Viikonlopun Grammy-gaalaa seurasi hieman vähemmän katsojia, mutta niin ikään suorassa lähetyksessä sattui hieman vastaavanlainen kömmähdys. Tällä kertaa vilauttajana oli poptähti Lady Gaga, joka tuli paljastaneeksi vahingossa rintansa vauhdikkaan tanssiesityksensä aikana. Katso kuvat tästä.

Tapausta ei heti huomattu, mutta nyt kuvanauhoja ja esityksestä tallennettuja valokuvia on päästy tarkastelemaan hieman paremmin, ja niiden perusteella suosikkilaulaja tosiaan vilautti rintavarustustaan. Mistään massiivisesta nakuilusta ei tälläkään kertaa ole kyse, mutta silti tapaukseen suhtaudutaan Yhdysvalloissa vakavasti.