Tältä Lady Gaga näyttää siviilissä – lapsen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan toinen toistaan kohahduttavammista asuista, joihin hän pukeutuu niin esiintymislavalla kuin niiden ulkopuolellakin. Taannoin supertähti kertoi viihdelehti Staralle, että hän elää artistielämäänsä aina, ympäri vuorokauden.

– Keskityn elämässäni nyt ainoastaan artistina olemiseen. Minun piti tukahduttaa sitä niin monen vuoden ajan. Yläasteella minusta tehtiin pilaa, mutta nyt olen täydellisesti eristäytynyt hulluuden laatikkooni ja voin tehdä mitä haluan, Lady Gaga kertoi Staran haastattelussa.

Poikkeus kuitenkin vahvistanee säännön, sillä nyt supertähti on saatu ikuistettua harvinaiseen valokuvaan, jossa hänellä ei ole yllään räväkkää esiintymisasua tai rajuja meikkejä. Kaiken lisäksi hänellä oli vielä lapsi mukanaan. Kyseessä oli mitä ilmeisimmin poplaulajan vapaapäivä. Katso kuva tästä.