Lady Gaga paljasti kuinka pelastui huumekierteestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suosittu poptähti Lady Gaga ei ole juuri päihteiden ansiosta kohuotsikoissa komeillut. Nyt laulajatähti onkin paljastanut miksi hän on viime aikoina pysytellyt erossa alkoholin tai huumeiden vaaroista lukuisista muista julkkistähdistä poiketen.

Lay Gaga, eli Stefani Joanne Angelina Germanotta, kertoi olleensa nuorempana pahassa huumekoukussa, koska halusi uransa alkuvaiheessa elää samanlaista elämää kuin hänen ihailemansa idolit. Hittiartisti katseli itseään huoneensa peilistä käyttäessään pusseittain kokaiinia, jotta hän saisi inspiraation kirjoittaa kappaleita.

– Halusin olla artisti, jollaisia itse rakastin, kuten Mick Jagger tai Andy Warhol. Ajattelin, että huumeidenkäyttö ja heidän elämäntyylinsä kopioiminen olisi olisi ainoa keino tulla samanlaiseksi kuin he. Kuuntelin aina The Curea, kun käytin kokaiinia. Katsoin itseäni peilistä ja kuuntelin Never Enough -kappaletta keskeytyksettä samalla kun käytin pusseittain kokaiinia, Lady Gaga kertoi The Sun -lehden mukaan.

Poptähden täti kuoli 19-vuotiaana huumeisiin, ja sen ansiosta myös Lady Gaga ymmärsi viimein huumeidenkäytön vaarantavan hänen uransa ja tulevaisuutensa. Gagan mukaan hänen kuolleen tätinsä kohtalo pelasti hänet kokaiinilta.

– Mutta sitten ymmärsin, että isäni sisko Joanne oli kuollut 19-vuotiaana huumeisiin. Hän oli taiteilija ja runoilija.