Lady Gaga seurustelee ex-miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi eilen otsikoihin ympäri maailmaa, kun useat viihdelehdet kertoivat hänen löytäneen rinnalleen uuden miesystävän. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että kyseessä ei olekaan uudesta seuralaisesta.

Taannoin Speedy-nimisen miehen kanssa seurustellut poptähti on nimittäin In Touch Weekly -lehden tietojen mukaan kaikessa hiljaisuudessa palannut yhteen takavuosien miesystävänsä Matthew Williamsin kanssa. Pari seurusteli aiemmin jo ennen kuin Gaga teki läpimurtonsa ja hänestä tuli kansainvälinen supertähti.

Ensimmäisen kerran poptähti ja ex-mies nähtiin julkisesti yhdessä viime vuoden joulukuussa, kun heidät bongattiin Hollywoodissa sijaitsevasta Hyde-yökerhosta. Lehden saamien tietojen mukaan pari olisi seurustellut kulissien takana jo usean kuukauden ajan. Edellisellä kerralla he seurustelivat yli vuoden ajan.

Uutisoimme muutama päivä sitten kuinka Lady Gaga ikuistettiin harvinaiseen kuvaan siviiliasussa ja tuntemattoman lapsen kanssa. Nyt pienen pojan uskotaan olevan Williamsin jälkikasvua. Lapsen äidin uskotaan olevan nainen, jonka kanssa mies seurusteli erottuaan tulevasta poptähdestä.