Mitä ihmettä Lady Gaga on tehnyt kasvoilleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi tällä viikolla otsikoihin uuden miesystävänsä merkeissä. Ensin luultiin, että kyseessä oli uusi valloitus, mutta sitten selvisi että heidät olikin kuvattu yhdessä jo viime joulukuussa. Muutaman päivän kuluttua selvisi myös, että pariskunta oli seurustelut ensimmäisen kerran jo ennen Gagan nousua kansainväliseksi tähdeksi.

Nyt Lady Gaga on jälleen ikuistettun tuttuun tapaansa shokeeraavassa asussa. Ilmeisesti kaikki muut keinot on jo käytetty, sillä nyt poptähti on joutunut sotkemaan jo kasvonsa otsikoihin päästäkseen. Katso kuvat tästä.

Kyseessä oli New Yorkin kevään 2010 muotiviikkojen yhteydessä järjestetty amfAR-järjestön gaalailta, jonne Lady Gaga oli kutsuttu julkkisvieraana. Keskiviikkona ikuistetuissa kuvissa Lady Gaga näyttää siltä että häntä olisi ammuttu tykillä, joka oli täynnä popcornia.