Lady Gaga esiintyi irstaasti haarat levällään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga nousi eilen ympäri maailmaa viihdelehtien otsikoihin saavuttuaan julkkisjuhliin asussa, johon ilmeisesti kuului hänen kasvoihinsa liimatut ”popcornit”. Laulajan olemus leimattiin välittömästi flopiksi, mutta siitä huolimatta hän nousi samassa myös esiintymislavalle samassa tilaisuudessa.

Kyseessä oli New Yorkin kevään 2010 muotiviikkojen yhteydessä järjestetty amfAR-järjestön gaalailta, jonne Lady Gaga oli kutsuttu julkkisvieraana ja esiintyjänä. Popparin asun lisäksi myös hänen provokatiivinen esiintymisasentonsa aiheutti ihmetystä, sillä Lady Gaga esiintyi bikinien alaosat yllään ja haarat yleisöön päin levällään. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla kohuttiin myös poptähden uudesta miesystävästä, jonka jälkikasvun kanssa hänet ikuistettiin jo edellisellä viikolla. Pian kuitenkin selvisi, että kyseessä ei olekaan uusi miesystävä, vaan vaan entinen sellainen. Nyt suhde on kuitenkin lämmennyt uudelleen, ja parin kerrotaan seurustelleen jo pidemmän aikaa.