Lady Gaga suivaantui penishuhuista – dildo housuihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias amerikkalainen poptähti Lady Gaga nousi viime kesänä otsikoihin, kun hänen sukupuoltaan epäiltiin julkisesti. Kohu sai alkunsa, kun häne housuissaan näytti pullottavan jotain brittifestareilla kuvatussa videossa. Huhut paisuivat, kun Gaga ei suostunut kommentoimaan väitteitä lainkaan.

Sittemmin hän on jo ehtinyt ihmetellä asiaa moneen otteeseen myös julkisuudessa. Äskettäin hän esiintyi kuitenkin jälleen vähissä vaatteissa ja haarat levällään Brit Awards -palkintogaalassa ikään kuin saadakseen lisää otsikoita jo hiipuneesta aiheesta.

Nyt Lady Gaga on lisäksi kertonut brittiläiselle Metro-lehdelle paisuttavansa kohua entisestään yllättämällä yleisönsä housuissaan pullottavalla dildolla.

– Yksi suurimmista puheenaiheista on ollut se että onko minulla penis, joten miksi en antaisi yleisölle sitä mitä he haluavat, Lady Gaga totesi lehden mukaan.