Lady Gaga teki sen! Ja joutui heti boikottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga otti äskettäin viimein kantaa jo viime kesästä saakka velloneeseen kohuun hänen sukupuolestaan. Hän kertoi lehtihaastattelussa aikovansa täyttää yleisön toiveet ja esiintyä tekopenis housuissaan. Nyt on selvinnyt, että tätä lausuntoa antaessaan hän oli jo ehtinyt poseerata kyseisenkaltaisessa kuvassa.

Brittiläisen Q Magazine -lehden tuoreessa kansikuvassa Lady Gaga nähdään nimittäin rohkeasti yläosattomissa. Se oli liikaa erityisesti amerikkalaisille kauppaketjuille, jotka kieltäytyivät ottamasta lehteä hyllyihinsä. Kuvassa on kuitenkin jotain muutakin huomionarvoista, sillä poptähdellä on housuissaan mainitsemansa tekopenis.

Alunperin myös lehden johto suivaantui näin rohkeasta kuvasta, mutta suostui lopulta julkaisemaan sen, Contactmusic-julkaisu kertoi.

Lady Gaga Q Magazine