Alusvaatteisillaan poseeraava Lady Gaga sivaltaa exäänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga niitti äskettäin jälleen menestystä ja kunniaa Grammy-palkintogaalassa. Samalla hittiartisti sai hyvän syyn sivaltaa ex-poikaystäväänsä, joka ei aikanaan uskonut laulajan menestykseen ja ilmaisi sen selvästi.

Laulaja muistelee nyt Cosmopolitan-lehden huhtikuun numeron haastattelussa exänsä kommentteja. Hän poseeraa samalla myös lehden kansikuvassa.

– Minulla oli aikanaan poikaystävä, joka kertoi minulle että en tule koskaan menestymään, enkä saamaan Grammy-ehdokkuutta tai julkaisemaan hittikappaletta. Hän kertoi vielä toivovansa, että minä en menestyisi, Lady Gaga muisteli.

Toisin kuitenkin kävi, ja kaikki nämä seikat ovat nyt toteutuneet.

– Sanoin hänelle, että jonain päivänä, kun emme ole enää yhdessä, hän ei voisi tilata edes yhtä v**un teekupillista kuulematta tai näkemättä minua, Lady Gaga lisäsi.

Samassa haastattelussa poppari kertasi myös uskoneensa itse aina menestykseensä ja tehneensä sen eteen kovasti töitä nuoresta saakka. Nykyisin Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, seurustelee toisen ex-miehensä Matthew Williamsin kanssa. Parin kerrotaan seurustelleen jo kuukausien ajan, mutta asia tuli julki vasta pari viikkoa sitten.