Lady Gaga yllätti: Olen sinkku ja elän selibaatissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2008 julkaistulla Just Dance -jättihitillään viime vuonna maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut Lady Gaga on ollut viime aikoina suhdehuhujen kohteena, sillä hänen on kerrottu seurustelleen jo kuukausien ajan ex-poikaystävänsä Matthew Williamsin kanssa.

Nyt poppari on kuitenkin yllättäen ilmoittanut olevansa sinkku ja elävänsä kaiken lisäksi selibaatissa. Viime syksynä hän kertoi lehtihaastattelussa harrastavansa seksiä ainoastaan taustabändinsä jäsenten kanssa. Sittemmin hän ei ole juuri asiaa enää kommentoinut ja viime aikoina hänen on oletettu seurustelevan kulissien takana.

– Minulla ei ole kiertueella yhtään ylimääräistä aikaa tutustuakseni ihmisiin. Jopa Lady Gaga voi olla selibatatissa. Ei ole pakko saada seksiä ollakseen rakastettu, Lady Gaga kertoi The Mirror -lehdelle.

– Seksin tulee olla hauskaa, kaunista ja värikästä, mutta naiset vetävät usein lyhyemmän tikun. Olemme vain vastaanottajia. Emme voi puhua seksistä, emmekä voi laulaa seksistä.