BB-julkkikset Henna ja Antti haastavat älyvisaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maan tämän hetken kohutuimmat Big Brother -julkkikset, Henna Kalinainen ja Antti Kurhinen, ovat olleet viime aikoina otsikoissa toinen toistaan ihmeellisimmissä merkeissä. Huumeidenkäyttönsä poliisitutkinnan myötä myöntänyt aviopari joutuu turvautumaan lähes viikoittain virkavallan apuun.

Nyt nämä BB-sankarit ovat ryhtyneet rahastamaan älykkyydellään, kun Älypokka-niminen tietovisa käynnistyy maaliskuussa. Hennan ja Antin voi haastaa Älypokassa oikealla rahalla maaliskuun kahtena ensimmäisenä viikonloppuna. Älypokka on online-tietovisa, jota pelataan moninpelinä muita pelaajia vastaan.

Älypokkaa voi pelata leikkirahalla tai oikealla rahalla, ja pelaaminen tapahtuu jokaisen pelaajan omassa selaimessa. Täysi-ikäiset pelaajat voivat rekisteröidyttyään itse valita pelin, istumapaikan ja summan, jolla haluavat pelata. Älypokka-tietovisa löytyy jatkossa osoitteessa www.voitotsuomalaisille.com.