Lady Gaga juhli peppu vilkkuen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on ollut tällä viikolla otsikoissa tuoreella lausunnollaan, jossa hän kertoi yllättäen olevansa nykyisin sinkku ja lisäksi elävänsä selibaatissa. Hieman aiemmin hänen nimittäin kerrottiin seurustelleen jo useiden kuukausien ajan ex-poikaystävänsä Matthew Williamsin kanssa.

Lausuntoa epäillään nyt silkaksi julkisuustempuksi, sillä tähden tiedetään ärsyyntyneen kun tieto hänen seurustelustaan levisi kuvien kera viihdelehdistöön. Nyt laulaja on kuitenkin ollut jälleen esillä vaatetuksensa merkeissä. Lontoossa vieraillut amerikkalaispoppari näytti nimittäin unohtaneen housunsa oltuaan mukana televisio-ohjelman kuvauksissa. Katso kuvat tästä.

Lady Gaga siirtyi seurueineen suoraan televisiostudioilta maineikkaaseen Buddha Bariin viettämään iltaa. Sinne saapuessaan popparilla oli yllään muuten hänelle varsin ominainen asustus, mutta hänen housunsa vaikuttivat unohtuneen televisiostudioon.