BB-pariskunnan rahat vietiin online-kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

BB-Henna ja Antti pelasivat viime viikonloppuna verkossa Älypokka-tietovisaa. He voittivat useita potteja, mutta joutuivat lopulta tunnustamaan muut pelaajat paremmiksi. Hennan ja Antin pelikassat siirtyivät samalla tasaiseen tahtiin muille pelaajille.

– Aivan mahtava Älypokka-peliviikonloppu on nyt takana. Nyt pääsimme vasta kunnolla pelin makuun ja seuraavana peliviikonloppuna pystymme varmasti haastamaan vanhat konkaritkin, Henna ja Antti kommentoivat.

BB-Hennalle ja Antille matematiikkaan ja kulttuuriin liittyvät kysymykset tuntuivat vaikeammilta kuin esimerkiksi viihde, televisio, elokuvat ja musiikki. Antti pärjäsi myös urheilussa ja maantiedossa.

– Peli on helppo omaksua, ja vaikka tiedot eivät riittäisikään, niin aina voi neljästä vaihtoehdosta arvailla sitä oikeata ja voittaa rahaa, Henna ja Antti tsemppaavat. Odotamme nyt jo innolla seuraavaa peliviikonloppua, haastakaa meidät!

Hennan ja Antin kyninyt Älypokka on online-tietovisa, jota pelataan moninpelinä muita pelaajia vastaan. Älypokkaa voi pelata oikealla rahalla tai ilmaiseksi leikkirahalla. Lisätietoja pelistä osoitteessa www.voitotsuomalaisille.com.