Lady Gaga riisutaan alastomaksi uudella videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on nyt julkaissut uuden musiikkivideonsa Telephone-kappaleestaan, jossa vierailee myös r&b-tähti Beyonce Knowles. Videon ovat käsikirjoittaneet yhdessä Lady Gaga ja videon ohjannut Jonas Åkerlund.

Popin supertähti ottaa videolla kantaa hauskalla tavalla myös edelleen vellovaan hermafrodiitti-kohuun, jonka mukaan hänellä epäillään olevan myös miehen sukupuolielimet. Videolla Lady Gaga suljetaan naisvankilan selliin, minkä jälkeen naisvartijat riisuvat hänet alastomaksi. Tämän jälkeen vartija toteaa toiselle ”Minähän sanoin, ettei hänellä ole penistä”.

Seuraavaksi poppari kuljetetaan vankilan pihamaalle vahvoissa kahleissa. Pian hän päätyy suutelemaan kiihkeästi toista naisvankia. Muilta osin videolla on luvassa myös kissatappelua ja paljon paljasta pintaa. Lopulta kuvioon astuu myös Beyonce. Katso video tästä tai artikkelin alta.