Stacy Keibler näyttävänä ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin maailman tunnetuimmat tähdet ovat miehiä, mutta mukana on toki myös muutamia naisia. Yksi maailman kauneimmista wrestling-tähdistä on nimittäin amerikkalainen Stacy Keibler, joka on tehnyt uraa myös mallina ja näyttelijänä.

Upea Stacy on vasta kuluneeen talven aikana tehnyt itseään tunnetuksi laajemmin myös viihdelehtien puolella. Nykyisin hän poseerakin lähes viikoittain julkkisjuhlien punaisilla matoilla. Tällä kertaa vaaleaverikkö ikuistettiin Las Vegasin Planet Hollywoodissa She’s Out Of My League -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Katso kuvat tästä.

30-vuotias amerikkalainen Stacy Keibler tuli tunnetuksi wrestling-ammattilaisena, mutta hän on jättänyt ammattilaisuran jo taakseen. Sittemmin hän on kaunistuttanut raamikkaalla vartalollaan Tanssii tähtien kanssa -realityohjelman amerikkalaista versiota ja useita muita televisiosarjoja. Kaunis ulkomuoto on saanut hänet myös malliuralle, ja Stacy Keibler onkin poseerannut muiden muassa Maxim ja Stuff -lehtien sivuilla. Keibler on saanut pitkien jalkojensa ansiosta lempinimen ”Viettelyksen joukkotuhoase”.