Negative kuvaa uuden musiikkivideonsa Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Negative lähtee kuvaamaan Los Angelesiin musiikkivideota tuoreeseen End Of The Line -singleensä. Kuvaukset alkavat maanantaina 22. maaliskuuta ja kestävät neljä päivää. Kuvauslokaatioita tulee olemaan useita, sillä videota kuvataan esimerkiksi aavikolla, kaupungissa ja kuuluisalla Venice Beachillä, jossa Negativen 2. kesäkuuta julkaistavan Neon -albumin kansikuvakin on otettu.

– On hienoa päästä kuvaamaan videota kesäiseen Los Angelesiin, koska levyn koko teema sijoittuu sinne. Albumimme myös äänitettiin siellä. Levyn biiseistä, kansikuvasta ja tulevasta videosta huokuu kesä ja kaiken lisäksi levy julkaistaan kyseisenä vuodenaikana, Jonne Aaron kertoo pari päivää ennen lähtöä Los Angelesiin.

– Tuomme siis pilkahduksen suvea niin videon kuin levynkin muodossa. Levy ja video kulkevat siis vahvasti käsi kädessä. Olen nähnyt ohjaaja Pete Riskin käsikirjoituksen videosta ja olen vaikuttunut. Tästä tulee paras Negative-video!

Palattuaan Los Angelesista, Negative lähtee Suomen kiertueelle:

27.3. Kiikka, Nuorisoseurantalo *sold out*
31.3. Luosto, Hotelli Luostotunturi, -S-
31.3. Luosto, Hotelli Luostotunturi, K-18
2.4. Ylläs, Y 1
2.4. Ylläs, Pirtukirkko
3.4. Salla, Palloiluhalli, -S-
4.4. Ruka, Ravintola Zone
9.4. Hämeenlinna, Sirkus
10.4. Lahti, Wanha Walimo, -S-
10.4. Lahti, Wanha Walimo, K-18
16.4. Helsinki, Nosturi
17.4. Uusikaupunki, Hotelli Aquavarius
22.4. Kuopio, Hotelli Puijonsarvi
23.4. Tampere, Pakkahuone
24.4. Oulu, Teatria
1.5. Hankasalmi, Revontuli
7.5. Rauma, Apollo
8.5. Kaarina, Old Texas
15.5. Valkeakoski, Hotelli Waltikka
17.7. Tampere, Tammerfest
29.7. Kotka, Kotkan Meripäivät
31.12. Levi, Hullu Poro Areena

Uusimmat