Lady Gagan erikoinen asu kalastusretkelle: Korkokengät ja alushousut

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Lady Gaga on kuuluisa erikoisesta pukeutumisestaan. Niin keikoillaan kuin muutoinkin julkisesti näyttäytyessään outoihin asuihin pukeutuva tähti ei malta hillitä pukeutumistaan edes vapaa-ajallaan.

Keltaiseksi hiuksensa värjännyt laulaja on parhaillaan Uudessa-Seelannissa, jossa hän on konsertoinut Monster Ball -kiertueensa tiimoilta. Konserttien välissä Gaga vietti vapaapäiväänsä uusiseelantilaisella Waiheken saarella, jossa tähti kokeili muun muassa kalastusta.

Popparin kalastusasu herätti kuitenkin huomiota, sillä erikoinen tähti oli pukenut ylleen vain korkokengät, alushousut sekä miesten paidan, uusiseelantilainen Herald-lehti kertoo.

– Hän meni Onetangi-rannalle kalastamaan 20 senttisissä koroissaan, alushousuissaan sekä miesten kauluspaidassa. Hän on aika erikoinen, hän ei ottanut korkokenkiään pois kertaakaan, Waiheke-saarella viinitilaa pitävä paikallinen kertoo.

Lady Gaga on kiertänyt ympäri maailmaa jo pitkään Monster Ball -kiertueensa kanssa. Tähden kunto ei meinaa kestää jatkuvaa keikkailua, sillä taannoin poppari oli pyörtyä Aucklandin keikallaan. Uupunut Gaga esitti konserttinsa viimeisen Bad Romance -kappaleen miltei kokonaan lavan lattialla maaten.