Lady Gaga paljasti syyn sekavaan lavaesiintymiseensä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poptähti Lady Gaga herätti taannoin ihmetystä esiintymällä Uudessa-Seelannissa erittäin voipuneen oloisena. Aucklandin keikallaan laulaja tuntui välillä olevan täysin omissa maailmoissaan ja jopa pelkkä seisominen teetti sekavanoloiselle tähdelle ongelmia.

Normaalisti aktiivisena lavaliikkujana tunnettu Gaga esiintyi keikallaan erittäin uupuneen oloisena. Poppari esittikin konserttinsa viimeisen Bad Romance -kappaleen suurimmaksi osaksi lattialla istuen tai maaten. Nyt Gaga on itse kommentoinut radiohaastattelussa kyseistä esiintymistään ja kertonut pyörtyneensä lavalla kyseisen konsertin aikana peräti kolme kertaa.

– Kärsin kovasta aikaerorasituksesta. Pyörryin noin kolme kertaa lavalla sinä iltana, mutta sain koottua itseni. Mieluummin kuolen lavalla kuin kävelen pois siksi, että olen pyörtymäisilläni, poppari on kertonut australialaisen radiokanavan haastattelussa People-lehden mukaan.

Gaga on aikaisemminkin kärsinyt terveyteen liittyvistä ongelmista nousujohteisen uransa aikana. Laulajan huhutaan jälleen olevan niin kovan stressin alla, että hänen terveytensä pelätään pettävän pian uudelleen, ellei hän hidasta hurjaa keikkavauhtiaan.